خشک کردن در خلا چیست؟

    خشک کردن در خلا چیست؟

    افزودن نظر
    1 پاسخ(ها)

      خشک شدن در خلا چیست؟

      خلا پمپ خلا چیست؟

      خشک شدن در خلا چیست؟

      صفحه اصلی> خشک کردن خلاuum چیست؟

      مقدمه همه ما یک روز آفتابی با هوای باد را تجربه کرده ایم که لباسشویی را به سرعت خشک می کند ، در حالی که یک روز ابری با آب و هوای مرطوب در فصل بارندگی خشک کردن لباسشویی را دشوار می کند. با این حال ، خشک کردن اشیا wet مرطوب در یک محیط صنعتی به سیستمی نیاز دارد که از خشک شدن مکرر برای حفظ کیفیت خشک شدن در شرایط خاص اطمینان حاصل کند. نیازی به ذکر تقاضا برای اطمینان از خشک شدن و تکرارپذیری برای اشکال پیچیده و قطعات ماشینکاری متخلخل نخواهد بود. چنین خشکی با راندمان بالا به روشی برای خشک کردن در خلا نیاز دارد. خشک کردن هوای گرم و خشک شدن در خلا خشک شدن هوای گرم چیست؟ … خشک شدن در استفاده روزانه را خشک شدن با هوای گرم می نامند که شرایط زیر برای خشک شدن سریع آن بسیار مهم است. (1) شی خشک شود گرم است. (2) باد می وزد. (3) رطوبت جو کم است. محدود به خشک شدن جسم مرطوب از آب ، کیفیت خشک شدن با اختلاف فشار جزئی بخار آب (یا اختلاف چگالی) بین سطح و باد تعیین می شود. هرچه دمای سطح یا رطوبت جریان هوای خشک کننده کمتر باشد ، اختلاف در فشار جزئی بخار آب (اختلاف چگالی) بیشتر است. سه شرط عواملی هستند که اختلاف فشار جزئی بخار آب را افزایش می دهند. اما در اثر خشک شدن رطوبت نهفته ، درجه حرارت یک جسم کاهش می یابد. افت فشار جزئی بخار آب باعث ایجاد اختلاف کمتری در فشار جزئی بخار آب و هوا می شود که خشک شدن را دشوارتر می کند. همانطور که در شکل 1 نشان داده شده است ، تابش آفتاب به طور معمول لباسهای شسته شده را در روزهای آفتابی گرم می کند و مشکلی ندارد. سیستم ها برای اهداف صنعتی معمولاً از گرمای هوای گرم یا هوای گرم شده توسط بخاری برای جلوگیری از افت دما به منظور تسریع در خشک شدن یک جسم استفاده می کنند. هنوز هم ، این روش رطوبت سطح جسم را خشک می کند. خشک کردن یک ماده متخلخل با رطوبت آغشته به داخل ، مانند اسفنج ، نیاز به زمان دارد تا صبر کنید تا رطوبت داخل آن به سطح بخار بخار بخورد تا زمان خشک شدن کامل طول بکشد. صفحه بالا خشک شدن در خلا چیست؟ خشک شدن در خلا چیست؟ … به روشی برای خشک کردن که شی را در ظرف محصور شده قرار می دهد تا هوا خارج شود و فشار آن با پمپ خلا کاهش یابد تا اختلاف فشار جزئی بخار آب به طور مصنوعی افزایش یابد ، خشک شدن در خلا نامیده می شود. روش خشک کردن در خلاuum جسمی را با دمای 25 درجه سانتیگراد سه برابر سریعتر از خشک شدن با هوای گرم 30 درجه سانتیگراد و رطوبت 50 درصد خشک می کند. همانطور که در شکل 2 نشان داده شده است ، خشک کردن با خلا در یک ظرف محصور شده به اتمام می رسد تا از گرمایی که توسط خورشید یا هوای گرم تامین می شود مانند خشک شدن هوای گرم هیچ فایده ای نداشته باشد. این روش برای جلوگیری از افت دمای خشک کردن جسم همراه با تبخیر رطوبت ، به نوعی گرمایش نیاز دارد. برای جلوگیری از افت دمای خشک کردن جسم ، شرایط زیر باید اتفاق بیفتد: ・ بالا بردن دما قبل از قرار دادن جسم در ظرف. ・ گرم كردن كل ظرف براي گرم كردن جسم خشك كننده با گرماي تابشي. ・ گرم كردن جسم در حال خشك كردن با گرماي انتقال از صفحه بخاري درون ظرف. روش های ذکر شده معمول است. خشک شدن در خلا فشار در شکافهای باریک و در لوله ها را کاهش می دهد ، که باعث می شود رطوبت در شکاف ها سریعتر تبخیر شود. علاوه بر این ، رطوبت محبوس شده در شکافهای باریک توسط یک پدیده دست انداز ممکن است منفجر شود ، مگر اینکه دمای داخل جسم خشک کننده بیش از حد کاهش یابد ، که این امر سرعت خشک شدن را بیشتر می کند. بنابراین ، استفاده از یک پمپ با حجم کافی برای تخلیه رطوبت تبخیر شده برای خشک کردن در خلا ، باعث می شود هر جسم متخلخل یا حتی پودری مانند کاملاً از داخل به طور یکنواخت کاملا خشک شود. با این وجود ، اگرچه این مزایای خشک کردن یکنواخت حتی از داخل یک جسم متخلخل یا خشک شدن سریع تر از خشک شدن هوای گرم را دارد ، اما سرعت خشک کردن با دمایی که کالری بر اثر تبخیر و کالری عرضه شده متعادل است ، تعیین می شود. . در مورد اجسام متخلخل یا پودر مانند با هدایت حرارتی پایین ، در حالی که دمای سطح از روش گرمایش افزایش می یابد ، دمای داخلی افزایش نمی یابد ، که خشک شدن در مرکز را به تأخیر می اندازد. بنابراین ، خشک شدن مواد متخلخل با هدایت حرارتی کم ممکن است منجر به خشک شدن کامل سطح با روش خشک شدن در خلا شود اما عدم خشک شدن کامل داخل آن است. شکل 1 خشک شدن هوای گرم  شکل 2 خشک کردن در خلا  صفحه بالا استفاده از خشک کردن در خلا صنایع غذایی … همانطور که قبلاً ذکر شد ، درجه حرارت مواد غذایی برای پردازش از تبخیر رطوبت از طریق خشک شدن در حالی که از یک ظرف محصور خارج می شود ، کاهش می یابد. نگهداری و حمل و نقل سبزیجات تازه از این پدیده استفاده می کند. سبزیجات تازه پس از برداشت ، با آسپیراسیون طراوت خود را از دست می دهند. مهار این متابولیسم بیولوژیکی و خنک سازی محصولات بدون ایجاد

      پاسخ داده شده در دسامبر 11, 2020.
      افزودن نظر

      پاسخ شما

      برای ارسال سوال, شما باید شرایط و ظوابط و شرایط استفاده از خدمات را قبول کنید
    • مشاور، طراحی، ساخت، تعمیر و فروش انواع پمپ های وکیوم و بلوئرهای هوادهی


      66791775
      21 098


      66791776
      21 098


      6618679 910 098

      نشانی: بزرگراه فتح، جنب پمپ بنزین ، خیابان فتح ۲۵،پلاک ۱۵